groepweb.nl B2B Magento webshop, een krachtig e-commerce platform

Magento webshop, een krachtig e-commerce platformHeb je weleens gehoord van een Magento webshop? Deze webshops kunnen zowel voor B2B, B2C en D2C gemaakt worden, en dit platform heeft veel handige functies. Zo bestaat Magento 1 al een tijdje, en een aantal jaar later is Magento 2 ook uitgebracht. Wat je precies met dit platform kan doen, wordt straks verteld. Het is goed om te weten dat Magento en uitgebreid e-commerce platform is en dat het zelfs op dit moment gezien wordt als de krachtigste e-commerce oplossing. Veel mensen maken al gebruik van Magento en wellicht is dit platform ook iets voor jou. Wat is Magento 2 precies?

De voordelen van Magento 2

Magento 2 is dus de opvolger van Magento 1, wat overigens is uitgebracht in 2008. Magento 2 bestaat sinds 2018 en dit platform is enorm gegroeid ten opzichte van Magento 1. Zo is het met Magento 2 mogelijk om inzicht te krijgen in data en voorspelbaar klantgedrag, door middel van een Business Intelligence Tool. Ook is het aangesloten aan Adobe Target, waardoor het mogelijk is om belangrijke winkelervaringen te bieden. Hierdoor kan er goed worden ingespeeld op klantloyaliteit en herhaalaankopen. Met Magento 2 kan je uitgaan van snelheid, veiligheid en stabiliteit, en dit is allemaal duidelijk te merken. Inmiddels is het bedrijf al bezig met Magento 2.3, en dit belooft wat! Wil je graag een Magento B2B webshop laten maken?

Magento B2B webshop

Als je een Magento B2B webshop wil laten maken, dan is dit uiteraard mogelijk. B2B staat voor business to business, en in deze wereld is het maar al te belangrijk dat je webshop er goed uitziet. Zakelijke inkopers die je website bezoeken stellen namelijk hoge eisen aan de webshop, ook omdat er veel concurrentie is. Met een Magento B2B webshop is het mogelijk om dit allemaal te realiseren, door alle uitgebreide functionaliteiten. En met Magento 2.3 in het vooruitzicht is er later nog veel meer mogelijk. Een Magento webshop is dan ook zeker bruikbaar in de toekomst, dat is duidelijk. Weet je niet zeker of een Magento webshop iets voor jou is? Dan is het mogelijk om een demo aan te vragen, zodat je rustig kunt bekijken wat het platform inhoudt en hoe het precies werkt. Uiteraard kun je daarna ook vragen stellen aan het bedrijf, zodat je zeker weet dat je alles begrijpt. Een Magento webshop is zeker een goed idee, ook voor jou!

Leave a Reply