groepweb.nl Algemeen Een haartransplantatie in Turkije

Een haartransplantatie in Turkije



Heb je last van veel haaruitval? Dan kan een haartransplantatie een goede oplossing zijn om je haar weer terug te laten groeien. Voor je hieraan begint is het belangrijk om te bedenken bij welke kliniek je dit zou willen doen. Ben je aan het overwegen om een Haartransplantatie Turkije te ondergaan? Dan zijn er een aantal dingen om rekening mee houden. In dit blog schrijf ik over de verschillende soorten haartransplantaties en geef ik tips voor tijdens het proces.

Verschillende behandelingen

Wanneer je overweegt om een haartransplantatie te ondergaan kun je uit verschillende behandelingen kiezen. Tegenwoordig is de FUE techniek het meest gebruikelijk. Hierbij gebruikt de arts een holle naald, waarmee hij de grafts uit het donorgebied haalt. Deze worden later weer geplaatst in de hoofdhuid. Een groot voordeel aan deze behandeling, is dat je er geen littekens aan overhoudt. Ook een FUT-haartransplantatie is een mogelijke behandeling. Bij deze behandeling haalt de arts een stukje hoofdhuid uit het donorgebied. Vervolgens worden de grafts losgemaakt uit het stukje huid en tot slot een voor een geïmplanteerd. Een voordeel aan deze techniek is dat de behandeling relatief snel gaat. Daartegenover staat dat je er een litteken aan overhoudt. De DHI methode lijkt een beetje op de FUE-haartransplantatie. Er worden bij deze behandeling ook haartjes geoogst uit het donorgebied. Dit wordt gedaan met een micromotor. Daarna worden de haarzakjes een voor een met een DHI implanter geïmplanteerd.

De juiste kliniek

Hoe vind je de juiste kliniek? Zodra je overtuigd bent dat je een haartransplantatie wilt ondergaan, is het belangrijk om een goede kliniek uit te kiezen. Lees je in bij verschillende klinieken en zorg er in ieder geval voor dat je in gesprek gaat met de desbetreffende arts. Wanneer je het gevoel hebt dat de arts jouw vragen goed kan beantwoorden heb je waarschijnlijk de juiste gevonden. Je kunt je keuze ook baseren op de Haartransplantatie kosten. Een haartransplantatie in Turkije is veel goedkoper. Zelfs inclusief de kosten van je vlucht en overnachtingen. Niet elke kliniek in Turkije levert goede kwaliteit voor die prijs, maar er zijn zeker ook klinieken die wel goede kwaliteit leveren én niet te duur zijn. Daarom is het belangrijk om goed te onderzoeken of de kliniek goed wordt aangeschreven. Dit doe je door naar de ervaringen van het medisch team, de ervaringen van de klanten en de voor- en na foto’s. Daarnaast is het ook verstandig om in gesprek te gaan met de arts. Kan de arts je alles uitleggen over het behandelproces en de medicatie die je achteraf krijgt? Dit zijn belangrijke dingen om te onderzoeken.   

Leave a Reply