groepweb.nl Financieel Welke bonussen zijn er met gokken bij bookmakers?

Welke bonussen zijn er met gokken bij bookmakers?Sta jij op het punt om online een gokje te gaan wagen? Dan is het natuurlijk wel fijn dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden op het gebied van bonussen. Bonussen zijn namelijk erg interessant omdat je hier meer geld mee kunt winnen dan je in eerste instantie zou doen. Echter, is het goed om bij alle bonussen de voorwaarden te lezen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Maar welke bonussen zijn er allemaal? We zullen hieronder stilstaan bij de drie belangrijkste vormen zodat je hier een goed beeld van hebt.

De bookmaker bonus

De bookmaker bonus is een bonus die veel wordt toegepast bij het wedden op sporten. Zo zie je vaak dat de bookmaker bonus wordt toegepast bij voetbalwedstrijden. Bepaalde voetbalwedstrijden die belangrijk en populair zijn worden uitgelicht middels een bonus. Dit houdt in dat de quotering van de betreffende wedstrijd wordt verhoogd. Het voordeel van deze bonus is dat je de bonus niet hoeft vrij te spelen. De bookmakers willen middels deze bonus mensen stimuleren om op een bepaalde wedstrijd in te zetten en jij kan hier gebruik van maken.

De welkomst bonus

Een andere bonus die vaak toegepast wordt door bookmakers is de welkomst bonus. Bij de welkomst bonus krijg je een bonus bij je eerste storting. Zo zie je vaak dat de eerste storting qua geld verdubbeld wordt. Hierbij is het echter wel goed om te melden dat er een aantal voorwaarden van toepassing zijn voordat je het geld van je account kunt halen. Om teleurstellingen te voorkomen is het zeker aan te raden om dit van tevoren inzichtelijk te hebben zodat je hier niet voor verrassingen komt te staan. Het zou immers zonde zijn als je een mooi geldbedrag wint, maar je deze niet kan uitbetalen omdat je het geld niet de benodigde keren hebt rondgespeeld.

De loyaliteitsbonus

Tot slot kunnen bookmakers ook gebruikmaken van de loyaliteitsbonus. Zo is het mogelijk om op jouw account punten te krijgen per weddenschap en/of storting waardoor je vervolgens in een bepaald niveau wordt geschaald. Op basis hiervan krijg je weer leuke bonussen en kun je deelnemen aan speciale weddenschappen. Het is echter goed om te benoemen dat niet elke bookmaker deze bonus hanteert. Kijk daarom altijd goed op de website of hier sprake van is, want het is natuurlijk altijd prettig om gebruik te maken van een loyaliteitssysteem als deze er is. Mocht die er niet zijn, laat je dan vooral niet beperken. 

Leave a Reply